Kort om foreningen

Randers Akvarieforening er stiftet i 1931, og har til formål at kunne tilbyde medlemmerne mest mulig viden og information om akvariehobbyen...Og hvad kan Randers Akvarieforening så tilbyde dig?


Medlemsmøder:

Den første mandag i hver måned mødes medlemmerne i Randers fritidscenter (Lokale 6), Vestergade 15, 8900 Randers C. Dørene åbner kl 18:45, mødet starter kl 19:00 og slutter omkring kl 22:00. Undervejs er der en pause hvor der er mulighed for kage og kaffe eller måske en sodavand. På møderne er der foredrag eller film fremvising, af en af foreningens medlemmer, eller en udenfra kommende foredragsholder.

Emnerne der tages op på møderne vælges ud fra medlemmernes ønskerUdflugter:

Foreningen tager ca. en gang om året på udflugt til fiskeopdrættere, akvarieplantegartnerier og andre ting der relaterer til akvariehobbyen. I april 2013 gik turen f.eks til Den Blå Planet og senest var vi på besøg hos Credo som er importør - dette er bestemt ikke sidste gang vi kommer til ålborg


Foreningen har eget bibliotek med et bredt udvalg af litteratur, der dækker de fosrskellige emner inden for hobbyen. Alle medlemmer kan låne bøgerne med hjem.


Auktion:

På møderne kan medlemmerne medbringe forskellige akvarie relaterede effekter, som der så bliver afholdt en auktioner over.Det er en god måde for medlemmerne at komme af med sit overskud, men også en god måde at købe fisk og planter til en god pris.


Erfaring og Hjælp:

Alle er velkomne i foreningen uanset erfaring. I foreningen kommer både nybegyndere og akvarister med mange års erfaring. Det betyder at man næsten altid kan få hjælp, gode råd eller bare en god snak med andre der har den samme interesse som en selv.


Kontingent:

Junior gratis, Senior 180kr, Pensionist 120kr, Familie 240kr.


Er akvariet gået i fisk(!), eller har du bare lyst til at vide mere om foreningen kan du kontakte bestyrelsen telefonisk eller via Email.Du er også velkommen til at deltage i et par af vores møder inden du beslutter om du vil være medlem.

Randers Akvarieforening af 1931

RMK  Copyright @ All Rights Reserved